Карате Клуб МAKPETROL


Карате клубот Макпетрол е основан на 5.3.1997 година и постои веќе 15 години. За овој временски период од своето постоење, тој стана најреномиран, најуспешен и најтрофеен клуб во Р. Македонија и како таков влезе во историјата на карате спортот.

Карате клубот Макпетрол веќе подолги години успева да го задржи приматот најуспешен клуб на Државните првенства во генерален пласман за спортисти од пионери до сениори.

НАЈНОВИ СОДРЖИНИ

 • Naslov objava 1
  Naslov objava 1
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not...
  Повеќе
 • Naslov objava 2
  Naslov objava 2
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not...
  Повеќе
 • Naslov objava 3
  Naslov objava 3
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not...
  Повеќе